• Home
  • Algemene informatie
  • Oprichtster DTI

Wie is de oprichtster van Dimensions Training Institute (DTI)

Maartje Zuiddam

foto maartje zuiddamMaartje heeft ruime ervaring met de complementaire geneeswijzen. Zij kwam 25 jaar geleden vanwege rugklachten in aanraking met Touch For Health. Maartje: ’Ik heb via deze methode mijn lichamelijke blokkades op kunnen ruimen, spieren versterkt en de energiebalans in mijn lichaam kunnen herstellen. Ik was diep onder de indruk en geboeid door deze methode en besloot de cursus te volgen.’

In de jaren erna volgden nog vele cursussen, en opleidingen op HBO niveau voor professionele kinesiologie, MBK en PsBK volgens de Plato eindtermen, aromatherapie, orthomoleculaire therapie, ayurvedische geneeskunde, Bach bloesemtherapie, drainage & ontgiften, biochemische celzouttherapie, werken met edelstenen en nog veel meer, waarmee zij dagelijks in haar praktijk in Hden Haag werkt. In de praktijk bleef Maartje echter constant werken aan verdieping en zoeken naar de wezenlijke oorzaken van klachten en symptomen. En vooral naar de beste manier om daarin een definitieve verandering te bewerkstelligen. Als de diepste oorzaak van een klacht niet wordt opgelost, blijven er vanuit die oorzaak op alle niveaus en in allerlei vormen problemen aanwezig. Om mensen werkelijk te kunnen helpen, moet je dus tot de kern van het probleem doordringen en in het nú de mogelijkheden creëren, waarmee cliënten het probleem in zichzelf kunnen overwinnen om zo tot inzicht en evolutionaire groei te komen. Dimensions Training Institute heeft 17 cursussen Multidimensionale Kinesiologie ontwikkeld, 3 cursussen voor Voetreflextherapie en 3 cursussen om met MasterTunes te werken.

Maartje: ’Ik heb 12 jaar gewerkt aan de opleiding Multidimensionale Kinesiologie. De essentie van het systeem is om alles Multidimensionaal te kunnen schakelen om de aanwezige onbalans vanuit alle facetten te kunnen overzien en vervolgens op de juiste plekken, met het juiste gereedschap en technieken de onbalans te kunnen balanceren. Want naast de unieke gereedschappen die de beoefenaars van deze methode ter beschikking staan, zijn ook de technieken die worden gebruikt bijzonder en ongekend. Met behulp van deze technieken herstel je de balans, zorg je voor drainage en het loslaten van geestelijke en lichamelijke belastingen. Het unieke en speciaal voor deze methode gecreëerde gereedschap geeft een beschrijving van de lichamelijke of psychische oorzaak achter de klacht. De energie (trilingsfrequentie) van het gereedschap brengt energie over via aura, chakra, meridianen, integratiekanalen, kristalkanalen en andere manieren. Ook de geestelijke en fysieke voeding wordt met deze methode geïntegreerd. Multidimensionale Kinesiologie is op deze manier een Zwitsers zakmes voor de complementaire geneeskundige.