De symboliek van Module Grenzen stellen is de artisjok

artichoke-

Artisjokken waren al in de tijd van het Oude Egypte bekend als voeding- en dieetplant. In de middeleeuwen werd de helende werking van de bladeren bekend en gebruikt tegen lever en gal ziektes en voor het regelen van de spijsvertering.

De lever is een filter en belangrijk om niet alles binnen te laten maar te filteren wat voor jou van belang is en wat niet. Prioriteit kunnen stellen en overzicht houden op de situaties buiten je.

De velen lagen bladeren over elkaar staan van de artisjok staan symbool voor bescherming, afschermen en buiten houden, voor jezelf opkomen verteren en verwerken van situaties.

Wat leert de student 
In deze module leert de student om de cliënt zijn gewenste zelfbeeld te helpen creëren, te onderbouwen en manifesteren. Een gewenst zelfbeeld is het beeld dat de cliënt voor ogen heeft, wat hij wil bereiken en wie hij wil zijn. De student leert de onbalans die ontstaan is in het feitelijke zelfbeeld, het beeld  waar de cliënt zich mee is gaan identificeren, opnieuw af te stemmen. Dit proces leert te student te doorlopen voor de cliënt via de 5 technieken van deze cursus.

De student leert alle organen en stelsels af te stemmen om het gewenste zelfbeeld in optimale samenwerking te kunnen realiseren. Hierdoor zal de cliënt in staat zijn overzicht te houden, zijn  grenzen tijdig aan te kunnen geven of  keuzes te maken om zijn oude begrenzingen te overstijgen. De samenwerking van alle organen en stelsels bepalen de kwaliteit van de uitvoering van het zelfbeeld. Geen optimale fysieke gezondheid heeft dus altijd een direct effect op het zelfbeeld van de cliënt en andersom geeft een begrensd zelfbeeld fysieke klachten

Wat  kan de student ermee in de praktijk
Met de techniek 96 Afdaling kan de student de trilling/frequentie opsporen die de cliënt begrensd waardoor hij niet zijn hoogste potentiële niveau kan bereiken. De student kan de begrenzing balanceren zodat de cliënt zich vrij van de oude beperking verder kan ontwikkelen.

Met de techniek 97 Genen spoort de student een onnatuurlijke belastingen in de blauwdruk van de cliënt op. Als de onnatuurlijke belasting door de student gebalanceerd is kan de cliënt zich ontwikkelen vanuit zijn oorspronkelijke blauwdruk.

Met techniek 98 Karma of 99 Transformerende kosmische kracht kan de student begrenzingen balanceren die ontstaan zijn door karmische verrichtingen of door vervormingen. Door deze techniek wordt het mogelijk voor de cliënt zich los te maken uit het web van oorzaak en gevolg.

Met techniek 100 Verlichting kan de student de cliënt ondersteunen om een helder beeld te creëren. De student ondersteunt de cliënt om oude processen los te laten die verhinderen dat de cliënt een helder beeld kan creëren, zodat de cliënt weet welke stappen hij/zij kan zetten om het gewenste zelfbeeld te verwezenlijken.

Met techniek over de grens kan de student de grenzen die in het huidige leven van de cliënt zijn geschonden herstellen. De vervuiling die voort is gekomen uit de grensoverschrijdende ervaring wordt opgeruimd en eventuele andere gevolgen worden gebalanceerd.

Toelatingseisen
Alleen als u in bezit bent van het Diploma van het 2e studiejaar en het Certificaat van de module Emotie

lesdagen
5 dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Kosten module
€ 450,00 
Kosten gereedschap inclusief lesmap, testdozen en lunch.
€ 160,00

Gereedschap
2 Testdozen met metaforen testbuisjes. 
2 Testbuisjes, Afsluiten en Uitdagen.

Studiepunten
7,5 ECT,s