De symboliek van module Hout element is de walvis

walvis

De Walvis draagt de geschiedenis van Moeder Aarde met zich mee, ze beweegt mee met de golflijnen van de aardse evoluties mee. Ze bezit de geluidsfrequentie om oude kennis naar boven te halen.
Ze spreekt de oertaal. Ze leefde ooit op het land en heeft zich aangepast in het water. Ze leert je gebruik te maken van de oertaal en de kracht om evenwicht te brengen in de werkelijkheden die we geschapen hebben.

Wat leert de student
Theoretische kennis over het hout element
In het hout element vinden we de ring van creatie, de scheppingskracht. Deze scheppingskracht zien we als een persoonlijk kleurenpalet. Hier schept een mens de werkelijkheid die achter de klacht zit. Deze werkelijkheid zoekt een weg naar je lichaam. De werkelijkheid komt aan in het beginpunt in het lichaam (module Lucht element, via de Meridiaan Trillingen klacht en zijwegen in kaart brengen). De scheppingskracht bezit niet alleen de creatie van de huidige werkelijkheid maar draagt een hele stamboom van werkelijkheden uit oude levens in zich. De stamboom van werkelijkheden noemen we tijdlijnen. Door de tijdlijnen te volgen kunnen we het beginpunt van jouw klacht buiten jouw lichaam, je huidige leven, bereiken. Dit doen we door gebruik te maken van de hoofd catchers van de 5 elementen. Een hoofdcatcher opent de tijdlijn en maakt het beginpunt waaruit de werkelijkheid achter de klacht is gecreëerd, toegankelijk in het Nu. De hoofdcatchers hebben de kwaliteit om als tolk te functioneren.

Wat kan de student ermee in de praktijk
Deze techniek maakt het mogelijk voor de student om alle situaties en levens buiten het lichaam van de cliënt die aan de klacht verbonden zijn in de behandeling erbij te betrekken. Deze benadering maakt het mogelijk te balanceren tot en met de oorzaak van een klacht die zijn oorsprong heeft buiten de werkelijkheid van het huidige leven.

Toelatingseisen
Kinesiologen of als u de module Master of the Matrix of de instroom module gevolgd heeft.

Aantal lesdagen
2 dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Kosten module
€ 180,00.
Kosten gereedschap
€   30,00 inclusief lesmap en lunch.

Gereedschap
5 hoofd Catchers.

Studiepunten
3 ECT,s