De symboliek van module Vuur element is de vlinder

vlinder

De vlinder is het symbool voor transformatie. Het is haar unieke manier van opbouw, van ei, larve, rups tot vlinder die we terugvinden in het circulatiesysteem. Zij leert je een prachtige transformatie techniek, als blijkt dat de klacht een sluier heeft.

Wat leert de student
Theoretische kennis over het vuur element
Het vuur element kan een chemische reactie (vuur) in werking zetten. Het element is verbonden aan je circulatiestelsels. Het meridiaan stelsel is ook een circulatiestelsel en deze zal de student in deze cursus leren in te zetten. Via het meridiaan stelsel is het mogelijk de vermogens van de cliënt te laten circuleren. In een lichaam werkt het vuur element als volgt: etherische energie wordt door het lichaam opgenomen via de aura die verbonden is met de chakra's. Deze geven het door aan de meridianen. Via de meridianen wordt het centrale zenuwstelsel bereikt. Het zenuwstelsel stuurt de energie door naar de hormonen en de endocriene klieren. Deze zorgen er op hun beurt weer voor dat via de bloedbaan, die verbonden is met de organen, de etherische energie het uiteindelijke doel in het lichaam bereikt.

Het ontastbare lichaam en de auravelden zijn via de chakra's rechtstreeks verbonden met het meridianen stelsel. Als in deze reeks verbindingen een onbalans komt, zien we in het tastbare en ontastbare sluiers ontstaan.

Wat kan de student ermee kan in de praktijk
De student kan met deze techniek een toestand doorbreken die de cliënt geestelijk uit balans brengt en hem fysiek een klacht laat ervaren. De toestand is een gevolg van sluiers die ontstaan zijn tussen de verbindingen van de functiestelsels. De sluiers maken het onmogelijk voor de cliënt om de kracht van een chakra te ontvangen in het lichaam en op te nemen.

Toelatingseisen
Kinesiologen of als u de module Master of the Matric of de instroom mosule heeft gevolgd.

Aantal lesdagen
5 dagen van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Kosten module
€ 540,00.
Kosten gereedschap
€   40,00 inclusief lesmap en lunch.

Gereedschap
16 testbuisjes met Chakra Trillingen.

Studiepunten
9 ECT,s