De symboliek de module Water element is de schilpad

zeeschilpad

De schildpad heeft een sterke band met haar lichamelijke, ziels en geestelijke vermogen. Zij kan je leren meester te worden over deze vermogens.

Wat leert de student
Theoretische kennis over het water element.
Het water element heeft vele evoluties ervaren en kan vanuit deze ervaringen via zijn Intelligentie vele perspectieven bieden op een onbalans. In het leven zorgt de doorstroming van het water element voor integratie tussen lichaam, ziel en geest in samenwerking met de bewustzijnsniveaus van de Mens. Het Helende vermogen werkt samen met het Genezende vermogen.

Technieken voor de student zelf
De eerste twee dagen van de module fungeren als een afstemming in de student zelf. De doorstroming van het water element wordt in de student verwezenlijkt. Dit stelt de student in staat om de derde dag van de cursus te leren werken met de praktijktechniek.

Techniek voor de praktijk
De student leert de integratie tussen lichaam en ziel te balanceren om het Helende vermogen in te kunnen zetten. Door het Helende vermogen met de geest en de bewustzijnsniveaus te integreren kan de student het Genezende vermogen inzetten. Via de geest is de student in staat om de oorsprong van de blokkade en/of doel te bereiken. Als de cirkel rond is door de integratie die we gemaakt hebben tussen het lichaam, de ziel en de geest kan het genezingsproces aanvaard worden.

Wat kan de student ermee in de praktijk
De integratie balanceren tussen lichaam en ziel om het Helende vermogen in te kunnen zetten die op zijn beurt via de geest integreert met het Genezende vermogen.

Toelatingseisen
Kinesiologen of als u de module Master of the Matrix of de instroom module gevolgd heeft.

Aantal lesdagen
5 dagen van 10.00 uur tot 15.00 uur.

Kosten module
€ 450,00.
Kosten gereedschap
€   40,00 inclusief lesmap en lunch.

Gereedschap
1 testdoos met 7 prachtige Zee Eliquers en 4 Dimensions buisjes.

Studiepunten
7,5 ECT's