Impressie van de module Verticale voetreflexzones met edelstenen

De module Verticale voetreflexzones met edelstenen is de 3e module uit de opleiding voetreflextherapeut van DTI. De module is geaccrediteerd door het KTNO voor bijscholing. De module bestaat uit 2 delen, die ook in losse dagen gevolgd kan worden als bijscholing. 

voetmassage-edelstenen

Printversie studieplan verticale reflexzones balanceren


Wat leert de student
Deze moduleheeft alles te maken met samenwerking, de samenwerking tussen de linker en de rechterhersenhelft en de man en de vrouw in jezelf, zodat het kind in jou zich kan ontplooien.

De relatie met jezelf en anderen. Dit alles begint met je geboorte op aarde, hoe was de samenwerking met je moeder toen deze klus geklaard moest worden. Verliep alles soepel of liep het uit de hand om welke reden dan ook en heb één of beide van jullie dit als een traumatische ervaring ervaren. Deze ervaring is mede bepalend voor de rest van je leven.

Dan krijg je bij het opgroeien de steun van de vader en de moeder die heel bepalend is. De vader ontwikkeld bij het kind de rechterhersenhelft en de moeder de linker. Hoe hun in het leven staan en de manier waarop ze met je zijn omgegaan zijn mede bepalend voor het verwerken van de geboorte. Hun ondersteuning om uit te groeien tot een evenwichtige volwassenen is zeer belangrijk. Hieruit wordt je gevormd.

Uit eigen ervaring weet ik dat er met de ondersteuning die je krijgt in het leven vaak wel wat te wensen overblijft. Als ik terug kijk hoe ik het zelf met mijn eigen kinderen gedaan heb, laat ook wel wat wensen over. Ik had toen alleen nog niet het vermogen om het anders te doen.

Deze module is er dan ook voor iedereen die openstaat om eens een ander alternatief te proberen.

Voor deze module is het niet nodig om de module voetreflextherapie of de module horizontale voetreflexzones met edelsteenstaven gevolgd te hebben.

Wat kan de student ermee in de praktijk
Wat we wel kunnen is door middel van deze module en zijn werkwijzen is, geboorte trauma's, maar ook trauma's die geboren worden in het leven balanceren.

Het immuunsysteem balanceren. Het kind in jezelf is vertegenwoordigd in je immuunsysteem. Dus balanceren zorgt dat het immuunsysteem zijn werk in de systemen van het lichaam beter kan gaan uitvoeren.

Verder kunnen we oer heimwee (huilbaby's) tot rust brengen en de band tussen moeder en kind in balans brengen. Maar ook heimwee naar je geboorteland of dierbare die je verloren balanceren.

De relatie met de man en de vrouw in jezelf herstellen en daarmee de rechter en de linkerhersenhelft gecoördineerd samen laten werken, zodat de vader en moeder in jou, het kind in jou, evenwichtig tot ontplooiing kan brengen, zodat het kind uit kan groeien tot een evenwichtige volwassenen, die het leven ziet als en spel vol nieuwe uitdagingen en ervaringen en daarvan geniet.

Wat deze module verder nog aanbied is dat je als volwassen trouw aan jezelf kan blijven en je niet verliest in de relaties met anderen.

Aantal lesdagen
4 dagen van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Kosten module deel 1 en 2
€ 280,00
Kosten gereedschap deel 1 en 2
310,00 inclusief cursusmap en lunch.
Als je de vorige cursus voetreflexmassage met edelsteenstaven nog niet gevolgd hebt komen de edelsteenstaven van deze cursus er nog bij.

Het gereedschap van deze module
Deel 1
18 Edelstenen Etherische olie Engelwortel Massageolie om de moederband te herstellen
Deel 2
Joya massage groot 3 edelsteenbollen groot Joya massage klein 3 edelsteenbollen klein Ladrôme Star of Bethlehem.

Toelatingseisen
Deze module is voor iedereen toegankelijk