Enkelen voorbeelden van de testdozen met het gereedschap

 Catchers kl 1testdoos piramidesbuisjesdetail
testdoos openDoos kristalpiramides los

 

Het gereedschap van de cursussen

Het gereedschap van de cursussen is uitsluitend bedoeld om via de beschrijving van de lichamelijke en geestelijke kant van de buisjes, de problematiek achter de klacht duidelijk te krijgen en dan in te zetten als ondersteuning voor het zelfgenezend vermogen.

Het gereedschap is alleen tijdens de modules te koop en maakt onderdeel uit van de cursussen.

De gereedschap is niet voor inname of enig ander gebruik bedoeld dan als hier boven omschreven.

Het werken met het gereedschap is bedoeld voor:
Cursisten en praktijken en mag niet als een instructie voor therapie of diagnose voor ziekte worden gebruikt of in medische zin worden opgevat. Mensen die hier mee werken behandelen niet, maar ondersteunen alleen. Iedereen die ons gereedschap voor een ander doeleinde gebruikt, doet dit op eigen risico. Mensen dienen voor een diagnose of behandeling naar hun huisarts of specialist te gaan.

De energie van het gereedschap
Bevat ondersteunde energieën en trillingen om het zelfgenezend vermogen in werking te zetten en te ondersteunen.

  • De Trilling van het gereedschap zorgt ervoor dat je kan communiceren met de systemen van de mens. Het zoekt als ware in de energie door een trilling te veroorzaken en de weg er naar toe vrij te maken zodat het kan communiceren ondanks de blokkade op dat moment.
  • De Tekst zorgt voor de vertaling voor jezelf en de cliënt, de oorsprong van het Woord veroorzaakt een herkenning of herinnering en is de reisleider op deze weg.
  • De Energie van het buisje zorgt ervoor dat er een energieveld gecreëerd wordt voor datgene wat aanwezig moet zijn om in te werken.
  • De combinatie van Trilling en Energie zorgt ervoor dat het zijn werk kan doen, ondersteunen van het zelfgenezend vermogen.
  • Het gereedschap is ontwikkeld in samenwerking tussen Maartje, en de Dimensies, die hun kwaliteiten hebben geïntegreerd, waardoor we met deze kennis en wijsheid vanuit de Eenheid, ieder vanuit zijn eigen kracht, met jullie willen delen.